Futures markets: Hvorfor de er viktige og hvordan de passer inn i det finansielle systemet

0
433

da-kuk/E+/Getty Images

Disse dager, er investorer tuning i futures-markedet før markedet åpner for å se om sine aksjer vil tåle enda en juling.

Det er ikke bare spekulanter nå for futures-markedet crystal ball: Politikerne i Finansdepartementet og Federal Reserve se til futures-markeder for tegn på mulige prisen beveger seg på viktige råvarer som olje og metaller. Økning eller nedgang i råvareprisene har direkte innvirkning på inflasjonen, et emne av interesse for de som har ansvar for økonomien.

Dessverre, som alle prognosticators, futures-markeder er ofte feil i sine estimering av fremtidige hendelser.

Definisjon av futures

I hovedsak, futures kontrakter er å spekulere på pris på et underliggende verdipapir. En part i kontrakten, mener verdien vil gå opp og den andre synes det kan gå ned.

“De to partene er enige om å betale eller motta forskjellen mellom anslåtte prisen som er angitt ved inngåelse av kontrakten, og den faktiske prisen på det underliggende (sikkerhet) når kontrakten utløper,” sier Robert R. Johnson, Ph. D., CFA, president og CEO i The American College of Finansielle Tjenester.

“Så, hvis futures-prisen for Dow Jones Industrial Average er, la oss si, 1,900, du ville kjøpe kontrakten hvis du trodde Dow ville være over 1900 og selge kontrakt hvis du tror Dow vil være under 1900,” sier han.

Et eksempel på hvordan futures-markedet fungerer

Han er ansvarlig for en stor candy selskapet. De fleste av selskapets overskudd kommer fra deilig sjokolade og prisen på kakao er svært relevant.

For å jevne ut fortjeneste, Brett bruker futures-markedet for å sikre prisen på kakao i prisen går opp i fremtiden. Å tro at prisen vil stige, hun kjøper en kontrakt for 10 tonn kakao på $2,800 per tonn utløper i desember.

Gjeldende kontanter prisen på kakao er $2,799.

Før kontrakten utløper i desember, kontanter og terminpriser av kakao klatre til $2,900. Fordi hun har en kontrakt som gjør henne til å kjøpe kakao for mindre enn dagens kontanter pris, Brett er i stand til å selge kontrakt for et fint resultat. Dette er valgt, forskyves den økning i prisen hennes virksomhet vil betale for sin neste forsendelse av kakao.

Gjør futures forutsi fremtiden? Type, noen ganger

Futures-markedet ikke klarte å forutsi aksjemarkedet kollapsen i 2008. Og den klarte ikke å forutsi toppene av inflasjon erfarne mellom 2004 og 2008. Dette førte tidligere formann for Federal Reserve Ben Bernanke til å konkludere i 2008 en tale at “det synes rimelig … til å behandle prognoser av råvarepriser innhentet fra futures-markedene, og senere prognoser for samlet prisvekst, som svært usikre.”

Men det er bevis for at futures-markedene gjøre forutsi fremtidige priser for enkelte eiendeler. En 2013 studie av økonomer ved University of Wisconsin, Madison og University of Texas, Austin fant at energi futures har en tendens til å være mer riktig om det å komme energipriser enn markedene for andre varer. At utfallet ble i liten grad på grunn av det faktum at energi futures-markedet er godt etablert, med mange deltakere og mye av likviditet.

Studien fant også at den prediktive arten av futures markedet har redusert siden begynnelsen av 2000-tallet.

Tidligere forskning i 2005, av økonomer i San Francisco Federal Reserve, fant at olje futures prisene kan bli logisk priser i fremtiden, for det meste i nærheten-begrepet fordi, økonomer hypotese, det var mer likviditet i nærheten sikt futures markeder snarere enn langsiktig.

Angivelig, investorer ønsker ikke å gå ut på en lem, ved å satse på olje priser langt inn i fremtiden.

Ingen kan konsekvent forutsi fremtiden

Når mange investorer ønsker å gjøre en avtale rundt en pris nivå, alt av interesse, kan det tyde på at det er en enighet om hva som kommer til å skje i løpet av de neste par måneder og år. Det kan være logisk, men det er ikke alltid rett.

“Fra min erfaring, det er konsensus som ofte rett som det er feil, sier Martin Froehler, administrerende DIREKTØR i Quantiacs, en plattform for kvantitativ trading strategier.

Uansett hvor mye informasjon som deltakere i futures-markedene har de faktisk ikke kan forutsi fremtiden. Uventede hendelser blindside alle.

Hvordan forbrukerne bruker informasjon

Store investorer som for eksempel banker og fond har en økonomisk interesse i når Fed handlinger for å heve renten. Å kjøpe eller selge 30-dagers fed funds futures er en måte å redusere renterisiko. For alle andre, fed funds futures kan tjene som en logisk guide.

“Hvis du tror Fed vil heve renten i fremtiden, du ville selge disse futures. Hvis du tror Fed vil lavere priser, vil du kjøpe disse futures-kontrakter, sier Pete Mulmat, futures ekspert og vert på Tastytrade Nettverk.

CME Group, som tilbyr 30-dagers fed funds futures, tar det et skritt videre med sin FedWatch verktøyet.

“I utgangspunktet, FedWatch Verktøyet tar prisen på fed funds futures på enkelte måned i fremtiden (og) slår det inn en implisitt rente for the federal funds rate, sier Bluford Putnam, administrerende direktør og chief economist av CME Gruppe.

Absolutt ingen kjennskap til futures-markedet er nødvendig for å måle stemningen i markedet. Vil Fed hever renten på neste møte? Investorer kan se på verktøyet og raskt se hva som investorer i futures-markedet tror vil skje.

Selvfølgelig, det hele kan endres basert på en nesten uendelig rekke av økonomiske forhold som kunne gripe inn for å endre den aktuelle banen.

“Futures kan være en god indikator på markedet følelser, men de bør ikke være din eneste kilde til informasjon, sier Charlie Shipman, administrerende rektor på Blå Kjøl Økonomisk Planlegging i Weston, Connecticut.annonseRelaterte Linker:

  • Avgang investerer gjennom flere tiår: Hva du skal gjøre i 20-årene, 30-årene, 40-årene, 50-og 60-årene
  • Hva er arbeidskapital og hvordan du beregner det?
  • IRA å investere for nybegynnere: Første skritt for nervøse nybegynnere

Relaterte Artikler:

  • Å definere gjeld til egenkapital
  • Brutto fortjenestemargin formel
  • Beste lager sertifikater

Sheyna Steiner dekker investering, pensjon, CD-priser og andre personlige økonomi emner for Bankrate.com. Hun er medforfatter, sammen med syv andre Bankrate journalister og redaktører, “Fremtiden Millionærer’ Guidebok.” Koble med Sheyna Steiner på Google+ eller Twitter.

Bankrate.com ‘ s redaksjonelle, rettelser politikk

Postet: Feb. 5, 2016