Hvordan å lage kule ting ut av trepaller

0
1463

Du kan nyte en solfylt dag leser i dette DIY av paller swing seng (eller bare å ta en rask lur).
(Foto: Merry Trodde)

Så du bare sette ny torv i hagen, og det kom på trepaller. I stedet for å kaste perfekt gode tre til deponi upcycle dem om til noe som du kan nyte på en daglig basis. Her er 10 kreative ideer for å komme i gang:

1. Pall swing bed

Her er en drømmende swing (avbildet ovenfor) du kan gjøre som vil være perfekt for de late søndag ettermiddag. Alt du trenger å gjøre er å koble to paller og henge med tunge tau. Deretter gjør den myk seng med madrass, laken, tepper og mye av fluffy puter. Du kan finne komplett how-to på Lystig Tanke.

2. Vertikal pall planter

Vis frem dine grønne fingre på en helt ny måte med denne vertikale pall planter. (Foto: Upcycle Det)

Oppdater tilbake uteplass med en pall planter. Prep pallen ved stifting plen stoff på innsiden av pallen. For så å fylle det med jord og planter. Se den fullstendige instruksjoner på Upcycle Det.

3. Pall patio møbler

Hvem trenger over-priset patio møbler fra megastore? Grab noen puter og en drill, og du kan slå av disse leftover paller i en elegant utendørs lounging sted. (Foto: Sted for Min Smak)

Gi din uteplass en ny elegant utseende med bare noen få trepaller, maling og en drill. Du kan gjøre sitteplasser samt et bord på hjul. Når du legger en pute og noen puter, vil det være et perfekt sted å nyte et glass vin på en varm kveld. Finn den fullstendige instruksjoner på Plass for Min Smak.

4. Trepallen salongbord

En pall kaffe tabellen gir en rustikk stil til din egen stue. (Foto: Funky Useriøs Interiør)

Legg til en rustikk stemning i stuen din ved å gjøre et bord av en trepallen. Når du er ferdig, legger du til gamle tannhjul, tall og tegn for en ekstra moro stil. Se hele how-to på Funky Useriøs Interiør.

5. Rolling bar handlevogn

Hjem drikke-tjenesten har aldri vært enklere med dette rullende bar vogn laget av en pall. (Foto: Min Pinteresting Liv)

Dette fantastiske bar vognen er perfekt for lagring av vin eller annen drikke essentials, pluss at den vil legge til en koselig element til ditt hjem. Se den fullstendige instruksjoner på Min Pinteresting Liv.

6. Pall dog bed

En hevet ballett bed for dine hårete companion er en flott måte å dele DIY kjærlighet. (Foto: Naturlig Blonde)

Selv furry BFF behov for et behagelig sted å hvile hodet på. Her er et gjennomførbart Midcentury moderne prosjekt ved hjelp av en crib madrass som vil bringe glede til din firbente venn. Se Native Blonde for de fullstendige instruksjoner.

7. DIY av paller bed

Dette pall DIY-prosjekt selv ikke trenger noen ekstra verktøy. Det er bare å trykke noen paller sammen, legge en madrass på toppen, og vips: instant seng. (Foto: Hjemmelaget Mat Junkie)

Denne DIY er mer om å plassere 4-foten paller sammen. Den beste delen av dette prosjektet er at du ikke engang trenger å få det sammen. Bare plasser din madrass på toppen og sette noen twinkly lys under pallene for en kul effekt. For fullstendig hvordan-å, se Hjemmelaget Mat Junkie.

8. Rolling pall salongbord

Dette rullende salongbord også gir ekstra lagringsplass for bøker og TV-fjernkontroller. (Foto: Mango Tomat)

For dette prosjektet, er alt du trenger å gjøre er å beis eller maling pallen og legge til hjulene til bunnen. Hva er enda niftier er at du kan lagre dine fjernkontroller og bøker inne. Få den fullstendige instruksjoner på Mango Tomat.

9. Pall patio bar

Denne vertikale pall patio bar vil par pent med pallen møbler. (Foto: Rastløs Pil)

Nå er din sjanse til å legge til en bar til din uteplass ved resirkulering av paller. Stable to paller på sine sider ved siden av hverandre og koble med bjelker. Deretter plassere trebjelker på toppen for telleren og maling. Tillegg av bar stoler er en fin touch. Besøk Rastløs Pil for de fullstendige instruksjoner.

10. DIY av paller hodegjerde

Dette pall hodegjerde vil bringe en helt ny atmosfære på soverommet. (Foto: Live Enkelt)

Gi soverommet en ny koselig atmosfære med en gjør-det-selv hodegjerde laget av tre paller og et ark av plywood. I utgangspunktet, du kutte tre fra paller til å lime/spiker på kryssfiner. Du kan lese hvordan du over på Live-rett og Slett.