Hoe lang vechten over een wettelijke bill?

0
175

Lieve Schuld Adviseur,
Ik had een geschil over een rekening met mijn echtscheiding advocaat, en ging naar de rechter. Hij won het volledige bedrag en 10 procent rente voor vijf jaar. Ik ben op zoek naar de structuur van een betaling programma met hem of lenen geld om het verschuldigde bedrag als een herziene versie van de lumpsum. Ik heb niet in staat geweest om een antwoord te krijgen van hem. Ik heb geen geld om een advocaat te nemen, en ik weet niet of ik moet gewoon beginnen met het doen van betalingen of het blijven schrijven van brieven. Ik ben een werknemer in opdracht en ik ben niet zeer veel geld op dit punt. Wat is mijn volgende stap?

— Jack

Beste Jack,
Vijf jaar? Je hebt gevochten met de advocaat die U kiest voor het behandelen met één van de grootste gebeurtenissen in je leven voor vijf jaar! Er zijn tijden wanneer bewegen is de beste optie. Mijn gok is, dit is één van hen.

Mijn advies is om te betalen aan de advocaat wat je kan, en doe het op een regelmatige basis. Wat u zich kunt veroorloven moet komen van elk salaris en naar hem wordt gestuurd. Het zou geen kwaad om een opmerking te vertellen hem dat je zal moeten betalen hem elke pay cyclus. En je zou kunnen overwegen om een mea culpa te helpen verhuizen. Ik stel voor dat je hem op je spijt, voor een domkop. Hij zal denken dat je mean vandaar dat omdat jij een gevecht met een pit bull. Maar, weet je het is voor het plukken van hem op de eerste plaats!

Schuld Adviseur snelle tips

 • Stoppen met vechten.
 • Het verzenden van de reguliere betalingen.
 • Bellen als het stof is neergedaald.

Uw recente ervaring is een uitstekend voorbeeld van de hobbels in de weg van ons leven reizen die we allemaal tegenkomen. Deze keer zijn de mensen waarvoor ik moedig mijn lezers voor te bereiden op een noodsituatie besparingen kussen — zes tot 12 maanden van het levensonderhoud. Begrijp me niet verkeerd, besparingen niet genezen, maar ze kunnen helpen bij het vlot uit de bulten — en misschien zou hebben ingeschakeld om u te betalen de wettelijke bill vijf jaar geleden.

Sinds uw echtscheiding advocaat won in court, hij waarschijnlijk ontvangen een oordeel over het totale bedrag dat je verschuldigd bent. Met een beslissing, de advocaat heeft meerdere opties.

 • Hij kan instemmen met een terugbetaling plan van u te verzamelen wat verschuldigd is. Hij reageert niet op uw communicatie-pogingen, dus dit is misschien niet wat hij in gedachten heeft.
 • Hij kan terugkeren naar de rechter met het vonnis en de aanvraag van een beslag om tot heffing van je bankrekening of vult uw loon. Geen van deze opties zou goed voor je zijn.
 • Hij kan gebruik maken van de beslissing om een hypotheek op een onroerend goed dat u bezit of kan één dag eigen. Het pandrecht zou worden voldaan uit de opbrengst van de verkoop als en wanneer u een eigendom verkocht.
 • Hij kan gewoon blijven zitten en je negeren, totdat hij voelt zodat u de haak.

U vermelden dat u overweegt om geld te lenen om een forfaitair bedrag bieden om de schuld te vereffenen. Als dat een haalbare optie is voor u, zodra u goedkeuring voor de lening bedrag dat u in gedachten hebt, zet de aanbieding in te schrijven en op te sturen van aangetekende brief met ontvangstbewijs aan de procureur. Als je de kassabon met ontving hij je te bieden heeft, geef hem een gesprek. Mijn gok is dat hij niet het antwoord, maar het is het proberen waard.

Mocht u nog geen geluk aan de procureur-om met u te communiceren over een betaling programma of een forfaitaire regeling, zou ik nog het verzenden van een periodieke uitkering te betalen in de schuld. Uiteindelijk, zal de advocaat met u praten en u kunt bepalen hoe vooruit te komen. Tot slot, vergeet niet dat op dit moment is er niets meer te bespreken over de rekening, behalve hoe je moet betalen. De rechtbank heeft besloten dat u verschuldigd bent voor het geld, en dat is zo definitief als deze dingen. Vijf jaar is te lang om iets te hebben deze onaangename een deel van je nieuwe leven.

Bijna wekelijks krijgen advies op het snijden van schuld consolidatie tips. Abonneren op Creditcard Nieuws.

Vraag de adviseur

Om een vraag te stellen van de Schuld Adviseur, ga naar de “Ask the Experts’ – pagina en selecteer de “Schuld” als onderwerp. Lees meer Schuld Adviseur kolommen en meer verhalen over het beheer van de schuld.Â

Bankrate de inhoud, met inbegrip van de begeleiding van de advies-en-expert kolommen en deze website is alleen bedoeld om u te helpen met financiële beslissingen. De inhoud is ruim en houdt geen rekening met uw persoonlijke financiële situatie. Bankrate raadt aan dat u het advies van adviseurs die zich volledig bewust van uw individuele omstandigheden alvorens definitieve beslissingen te nemen of uitvoering van een financiële strategie. Vergeet niet dat uw gebruik van deze website wordt beheerst door Bankrate is met de Gebruiksvoorwaarden.

 Maak een nieuws-alert voor de “schuld” advertentieGerelateerde Links:

 • Krijgen de schuld verzamelaars om je alleen te laten
 • Hoe te repareren van je credit na een ramp
 • Is het faillissement nodig is voor de afscherming?

Gerelateerde Artikelen:

 • Abonneren op Bankrate nieuwsbrieven
 • Schulden aanpakken tools
 • 4 soorten schulden rekenmachines

De Schuld Adviseur, Steve Bucci, is de auteur van “Krediet Reparatie Kit voor Dummies” en co-auteur van “het Beheer van Uw Geld Alles-In-Één voor Dummies”.

Bankrate.com correcties beleid

Geplaatst: Okt. 25, 2010