Bristol-Myers Squibb begynner fase 3 påmelding etter psoriasis bedøve viser høy hud klaring

0
31

En muntlig tyrosin kinase 2-hemmer fra Bristol-Myers Squibb har sjekket ut en fase 2-studie i plakkpsoriasis, oppnå høye nivåer av huden klarering etter tre måneder med daglig behandling.

Som et svar på den store biotech har begynt å melde pasienter med moderat til alvorlig psoriasis i en registrational fase 3 studie av stoffet, kjent som BMS-986165. Ekstra fase 2-studier i lupus og Crohns sykdom er pågående, og selskapet planlegger å studere stoffet i et bredt utvalg av immunmedierte sykdommer.

Studien randomiserte 267 pasienter til fem økende doser og placebo. For studiet er primært endepunkt, to tredjedeler eller tre fjerdedeler av pasientene som fikk 3 mg to ganger daglig eller mer viste minst 75% huden klarering etter 12 uker, mot 7% av pasientene placebo.

Ca 44% av pasienter som tar samme beløp viste 90% huden klaring—mens 25% av pasientene som fikk den høyeste dosen, 12 mg daglig, viste komplett klarering av lesjoner.

“For øyeblikket, pasienter med moderat til alvorlig psoriasis har et begrenset antall av oral terapi,” sa Kim Papp, M. D., Ph. D., av Redelighet Medisinsk Forskning i Waterloo, Ontario, og hovedforfatter av studien publikasjon i the New England Journal of Medicine.

RELATERT: Celgene penner-pakten Bristol-Myers, Pfizer i R&D race

“Å ha en gunstig nytte-risiko-profil, og å levere betydelige hud klaring og forbedringer i livskvalitet tiltak, vil disse dataene tyder på at BMS-986165 kan være en lovende oral muligheten til å hjelpe pasienter å kontrollere sine psoriasis i fremtiden,” Papp lagt til. Studien resultatene ble også presentert på European Academy of Dermatologi og Venerology Kongressen i Paris.

BMS er beskrevet stoffet som å ha en gunstig nytte-risiko-profil, med nasofaryngitt, hodepine, diaré, kvalme og øvre luftveier infeksjoner som er den mest vanlige rapporterte bivirkninger i studien.

Det var tre alvorlige AEs rapportert i rettssaken er aktive grupper og to i placebo-gruppen, med ingen som oppstår i den høyeste dose grupper på 6 mg to ganger daglig og 12 mg en gang daglig, selskapet sa.