Kasterne & Ladders—DFCI er Nick Haining å bli VP of oncology i Merck

0
39

Velkommen til denne ukens Kasterne & Stiger, vår roundup av hirings, blitsbruk og retirings i hele bransjen. Vennligst send good word—eller dårlig—fra butikk til Conor Hale, og vi har det her på slutten av hver uke.

DFCI er Haining å bli VP of Oncology i Merck


Merck
Nick Haining vil bli VP of oncology, som starter i januar.

Haining, en lege-forsker på Dana-Farber Cancer Institute og the Broad Institute of Harvard og MIT, med klinisk kompetanse i blodkreft stilk cellen transplantasjon, sier på Twitter: “jeg vil være start som VP, Onkologi @Merck i Jan. Veldig trist å forlate fenomenal kolleger og lærlinger @DanaFarber & @BroadInstitute ennå begeistret over å være leder for en verdensklasse team oppdage legemidler for mennesker som trenger dem mest.” Hans laboratorium har fokusert på én celle analyse av T-celler i svulster og redigering av genomet til T-celler in vivo. Twitter

Pfizer poaches Quest vip-for å bane vei for digital arbeid


Pfizer
Big Pharma utnevnt Lidia Fonseca som første sjef digital og teknisk leder.

Fonseca, som for øyeblikket fungerer som chief information officer på Quest Diagnostics, vil være ansvarlig for Pfizer digital strategi som tar sikte på å levere mer verdi til pasienter, selskapet sa. Innkommende administrerende DIREKTØR Albert Bourla avduket en liste over executive endringer i støtte av hans Jan. 1 overgang, inkludert tasking R&D-sjef Mikael Dolsten med tilsyn av medisinsk sjef posisjon, og å ha ØKONOMIDIREKTØR Frank D’Amelio anta ledelse av produksjon operasjoner. FiercePharma

Perrigo bytteavtaler administrerende direktører, navngi tidligere tobakk executive-post


Perrigo
Tidligere tobakk executive Murray Kessler ble utnevnt til administrerende DIREKTØR i Perrigo.

Når du bestemmer deg for å selge sine resept enhet denne sommeren, og fokus på OTC-produkter, Perrigo er Uwe Roehrhoff vil gå ned med en gang, etter en kort periode som administrerende DIREKTØR. Kessler, men han har ingen pharma erfaring, har fungert som administrerende DIREKTØR i Lorillard Tobacco Company, som selges til Reynolds American for $27.4 milliarder kroner. Han har også hatt lederoppgaver på Vlasic Matvarer, Campbell Soup, Clorox og UST Inc., et datterselskap av tobakk selskapet Altria. FiercePharma

> 2018 Voldsom 15 Vinneren Ansun Biopharma har kalt Stanley Lewis, M. D., M. P. H. som medisinsk sjef til å føre tilsyn med klinisk utvikling av sin leder kandidat. Ansun også utnevnt Connie Lu, Ph. D., som VP av kvalitet. Lewis var tidligere CMO på TaiMed Biologiske, mens Lu jobbet som assisterende direktør for kvalitet og som senior forsker ved Genentech. Utgivelse

> Belgia-baserte Promethera Biovitenskap har fremmet Mutsuki Takano, i dag daglig leder av selskapet er Japan branch, group chief financial officer. Han vil lykkes Frank Hazevoets. Utgivelse

> Vero Biotech heter Michael Hedning som VP av medisinske saker. Mild slutter seg til selskapet fra Duke University School of Medicine and Health System, hvor han var advokatfullmektig i forskning. Utgivelse

> Nir Barzilai, M. D., ble utnevnt til chief medical advisor for Livet Biovitenskap. Barzilai er direktør ved Institutt for Aldring Forskning ved Albert Einstein College of Medicine, Paul F. Glenn Center for the Biology of Menneskelig Aldring Forskning ved Harvard Medical School og NIH er Nathan Sjokk Sentre for Fremragende forskning i Grunnleggende Biologi Aldring. I tillegg, Liv Biovitenskap co-grunnlegger og styreformann David Sinclair, Ph. D., ble utnevnt til Offiser av Order of Australia, landets høyeste anerkjennelse for prestasjoner og service.

> Hummingbird Diagnostikk utnevnt Jörg Debatin som leder av sin representantskapet. Debatin var tidligere viseadministrerende DIREKTØR og chief technology officer i GE Healthcare og administrerende DIREKTØR i Amedes AG. Utgivelse

> GlaxoSmithKline er avsluttende delen av sin BRITISKE produksjon-området i Ulverston, og legging av nesten 200 arbeidere. Det var en gang planlagt å bli en stor biologiske anlegg med hundrevis av nye arbeidsplasser. Kuttene kommer som GSK reorganiserer sin cephalosporin antibiotika virksomhet. FiercePharmaManufacturing

> Novartis planer om å åpne innovasjon laboratorier rundt om i verden for å få kontakt med tech selskaper, kalt Novartis Biom, med det første bor nå i San Francisco. FierceBiotech

> Orchard Therapeutics har til hensikt å bruke noe av sin kommende IPO å bygge en stilk cellen produksjonsanlegg i San Francisco-området, og bruk resten til å ta tre gen terapi til klinikken. FiercePharmaManufacturing

> Teva kan selge en av sine anlegg i Israel til å konkurrent B. Braun Melsungen, en plan som kan lagre 200 arbeidsplasser, ifølge en rapport. Den Kiryat Shmona anlegget produserer plastprodukter for den farmasøytiske industrien, og er sagt å være verdt opp til $100 millioner. FiercePharmaManufacturing

> UK-basert CDMO Almac er å legge til sine AMERIKANSKE operasjoner med en ny 24,000-square-foot bygge på sitt North Carolina nettstedet, som det står, vil huset 100 nye medarbeidere i løpet av de neste tre årene. FiercePharmaManufacturing