ASH18: Bluebird er anti-BCMA har en “klar ledelse” i et overfylt feltet

0
44

Årets BLITS så en overflod av presentasjoner på BCMA-målretting mot narkotika, men analytikere på Jefferies si Bluebird Bio ‘ s BIL-T terapi bb2121 “er fortsatt den ledende pack.”

Den actionfylte conference så prøveversjon resultater for mer enn 10 anti-BCMA regimer basert på autologous BIL-T, off-the-hylle eller allogen BIL-T, bispecific antistoffer og antistoff-bedøve konjugater, noe som gjør det til et spesielt overbefolket feltet.

Når det er sagt, bb2121 er 95.5% mål svarprosent (ORR) ved høyeste dose nivå—i tillegg til sine median progresjon-fri overlevelse i 12 måneder—”skiller det fra andre konkurrenter på både effekt, ytelse og utvikling fremgang på dette tidspunktet,” i henhold til Jefferies.

Mens det fortsatt er mye å lære om Bluebird er oppfølging anti-BCMA BIL-T bb21217, som har som mål å forbedre holdbarheten av respons, det første svaret data er oppmuntrende, som er indikasjoner på at det er mer sannsynlig å generere en memory T-celle effekt. Tatt sammen, de to programmene, og foreslår at Bluebird er “godt posisjonert” for å målrette tungt pretreated tilbakefall og ildfaste myelom pasienter så vel som høy-risiko tidlig/frontline pasienter.

Det er ikke å si at det ikke vil være en rolle for andre tilnærminger. Amgen ‘ s bispecific antistoffer AMG 420 og langtidsvirkende oppfølging AMG 701 er “fortsatt er i spillet”, og kunne være attraktivt valg i noen behandling innstillinger “på grunn av deres potensielle nytte i priser og umiddelbar tilgang hvis effekten slår ut sammenlignbare med bb2121.”

Amgen rapportert foreløpige data på AMG 420 pasienter på BLITSEN, og viser at sju av 10 tungt pretreated, tilbakefall eller ildfast myelom forsøkspersoner som fikk en 400 mg dose svart på stoffet, fire av dem hadde minimal residual disease.

I mellomtiden, andre BCMA-targeting-BIL-Ts hadde blandet formuer. Jefferies utsikt resultatene med Poseida Therapeutics’ S-BCMA-01 som “mindreverdige” (43% ORR) ved lavere dose av 456 millioner celler testet. Å øke dosen for å 845 millioner celler forbedret ORR til 100%, men det ser ut som den dose er nødt til å bli høyere enn de av sine rivaler.

For sammenligning, Celgene og Juno er JCARH125 hadde en ORR av 83% hos pasienter som får 150 millioner celler eller mer, mens du på den lavest 50 millioner dose det likevel klart 79% ORR.

Det var også interessant oppdateringer på BLITSEN på anti-CD19 BIL-T tilnærminger, og Jefferies uthevet Allogene er off-the-sokkel produktet UCART19, noe som kan bidra til å redusere ventetider og høy produksjon kostnadene forbundet med fangst, endre og reinfusing celler til pasienter med autologous BIL-T.

En optimalisert conditioning diett basert på kjemoterapi og anti-CD52 antistoff alemtuzumab—som brukes til å klare en bane for allogen BIL-T-celler til å utøve sine effekter, viste seg å være kritisk. I en studie av UCART19 i akutt lymfatisk leukemi, den generelle komplett svarprosent var 82% i 17 pasientene som fikk alemtuzumab pluss kjemoterapi, men dyppet til 67% når hele kullet, inkludert fire på kjemoterapi alene, ble inkludert.