STORBRITANNIA stiller ut digital, data-drevet plan for å akselerere R&D

0
64

Den BRITISKE myndigheter har satt ut hvordan det planer om å bruke data og digital teknologi for å tiltrekke seg kliniske studier. Kortsiktige planer inkluderer etablering av et system for å vurdere studie av gjennomførbarhet og en app for å koble pasienter til studier.

STORBRITANNIA planer om å utnytte en rekke langsgående helse data for å tiltrekke seg life science investering predate stemme til å forlate den Europeiske Unionen, men strategien har tatt på seg en større betydning i lys av behovet for landet å omdefinere sin plass i bransjen. Viktigheten av data og digitale verktøy til STORBRITANNIA for sin post-Brexit visjon er tydelig i regjeringens andre tilbyr med miljø-og biovitenskap sektor.

Mange aspekter av strategien tidligere har vært offentliggjort andre steder, men myndighetene-rapporten legger til nye detaljer. Noen av disse detaljene som er knyttet til klinisk utprøving samarbeid NHS Digital og Helse Data Research UK avduket tidligere denne uken.

Den opprinnelige utgivelsen uttalte organisasjoner som vil samarbeide om bruk av data til å informere kliniske studier. I praksis vil dette innebære å designe et system som bruker helse-data for å vurdere gjennomførbarheten av studier raskt å melde seg godt definert pasientpopulasjonen. Gitt bransjens ønske om innsikt i plasseringen av pasienter i aktiv sykdom tilstand, verktøyet kan være nyttig for sponsorer.

Industrien vil finne ut relativt snart om systemet kan bidra til å ivareta den langvarige rettssaken innmelding flaskehals. Regjeringen forventer å demonstrere en “effektiv og industri-vennlig, England-bredt kliniske studier service for gjennomførbarhet og valgbarhet” av høsten 2019.

Muligheten for initiativet er å fremme parallelt med en app som er forventet å gå live rundt samme tid. I sin første iterasjon, app vil gjøre det mulig for pasienter å registrere sin interesse for å delta i studier og støtte tilgang til data i den digitale registreringer av pasienter innskrevet i forskning. Regjeringen mener effektivisering av datainnsamlingen vil drastisk kutte kostnader og tid til rekruttering.

Innen 2020 vil regjeringen ser at appen fungere som en måte for sponsorer til å dele informasjon om resultater av studier med deltakere. I 2021, data vil strømme tilbake den andre veien som app får muligheten til å samle inn data fra wearables og andre apper.

Fokus på helse data i sektoren tilbyr tiltrukket støtte av selskaper, inkludert Sensyne Helse, medisinsk AI oppstart som gikk offentlig tidligere i år. Men, risikoen for at Brexit vil tørke ut eventuelle data-drevet gevinster fortsatt, som gjør muligheten for at det offentlige vil igjen gjøre opprør mot deres helse informasjonen blir brukt til å hjelpe bedrifter.