Esperion aksjer yo-yo som NEJM papirer nedtone kreft død data

0
20

En NEJM papir og redaksjonell på bempedoic syre har møtt bekymringer som sikkerhet problemer vil avspore Esperion Therapeutics innsats for å bringe kolesterol stoffet til markedet. Publikasjoner side med Esperion tolkning at ubalanse i kreft dødsfall er en sjanse å finne.

Når Esperion postet fase 3 data på ATP citrate lyase inhibitor bempedoic syre siste året, investorer så forbi effekt data og zeroed i på en sikkerhets-signal. Spesielt, 13 personer i behandling arm døde, sammenlignet med to personer i mindre kontroll arm. Ubalansen reist bekymringer som regulatorer ville be om en annen prøve, eller til slutt blokkere Esperion vei til markedet helt.

Esperion var mer optimistisk å merke seg at bare 15 av 2,230 pasienter innmeldt i studien døde og hevdet at ubalanse—inkludert detaljer som avvikende priser for kreft dødsfall—ble sjanse funn, snarere enn røde flagg om sikkerheten av bempedoic syre.

Kurs

BioBasics: Biotech For Legfolk

BioBasics: Biotech for legfolk er en to-dagers kurs for de som ønsker å bedre forstå vitenskapen kjøring bransjen. Kurset starter med grunnleggende vitenskapelige konsepter og raskt går inn i årsakene til genetiske og smittsom sykdom og terapeutiske strategier som brukes for å redusere sykdom. De siste nyvinningene i immunotherapies, genterapi, checkpoint-hemmere, BIL-T og mer, er forklart.

Registrer Deg Nå

Publikasjoner i NEJM har kommet til lignende konklusjoner. Skriv opp av rettssaken, som viser Esperion er direktør for klinisk utvikling blant sine forfattere, uttalte at “observert ubalanser i dødsfall fra kreft er sannsynlig å være en sjanse å finne.” Denne konklusjonen understøttes av det faktum at dødsfall fra kreft skjedde gjennom hele rettssaken, og balansen i nonfatal neoplasmer mellom armene.

I en medfølgende redaksjonelle, University of Oxford Michael Holmes hevdet at mens døden ubalanse er “potensielt truende,” 95% konfidensintervaller gjør “relativ risiko verdier nesten meningsløst.” Hvis FDA når en lignende konklusjon, bempedoic syre kan vinne godkjenning tidlig neste år.

De tolkninger som er gitt i NEJM tilbys hjelp til å observatører frykter døden ubalanse vil blokkere Esperion vei til markedet. Jefferies analytiker Michael Yee skrev at publikasjoner “skal tilbakevise enhver gjenværende argumenter” om sikkerheten av stoffet.

Esperion aksjer i utgangspunktet steg med 7% på baksiden av publikasjoner, selv om aksjen er fortsatt godt ned på de nivåer det hit før fase 3 data droppet. Senere torsdag morgen, aksjer ble i rødt med rundt 7%.