Het stimuleren van AUTO-T voor de behandeling van solide tumoren met een vaccin

0
20

Therapeutische kanker vaccins zijn ontworpen om een persoon de eigen afweercellen tegen tumoren. Wat als we zouden kunnen gebruiken dat de aanpak van de prime AUTO-T-cellen, zodat deze ontworpen T-cellen—die momenteel alleen in staat om aan te pakken bloedkanker—zou kunnen werken tegen een solide tumoren? Massachusetts Institute of Technology onderzoekers hebben in muizen.

Met behulp van een vaccin dat super-kosten AUTO-Ts op de lymfeklieren, een MIT-team dat ze konden elimineren van solide tumoren in 60% van de muizen. Na dat de dieren ook gewist opnieuw geïnjecteerd tumor cellen. De bevindingen werden gepubliceerd in Science.

AUTO-T-cel therapieën gebruik een patiënt zelf T-Cellen en een chimerisch antigeen receptor (AUTO) tot doel de kankercellen. Wetenschappers geloven dat een van de redenen AUTO-Ts niet goed werken voor solide tumoren is dat die kanker vormen een vijandige omgeving om hen heen die onderdrukt de T-cellen. Het MIT team overwon dit obstakel door het stimuleren van AUTO-T-cellen in de lymfeklieren, de belangrijkste sites van de immuun cellen.

“Onze hypothese was dat als je versterkt deze T-cellen door middel van hun AUTO receptor in de lymfeklieren, ze zou ontvangen van de juiste set van priming cues om ze meer functioneel, zodat ze bestand zijn tegen het afsluiten en het zou nog werken, als ze eens in de tumor,” Darrell Irvine, de studie senior auteur, zei in een verklaring.

Irvine het team van eerder ontwikkelde een methode die zorgt voor vaccins gemaakt van virale of bacteriële antigenen direct naar de lymfeklieren, waardoor het uitlokken van een sterkere immuunrespons. Het vaccin is gekoppeld aan een lipide staart die zich bindt aan een eiwit, een eiwit in de bloedbaan. Omdat eiwit stapelt zich op in de lymfeklieren, is het mogelijk het vaccin te liften naar de immuun-orgel.

Om de bouw van het nieuwe vaccin, het team gebruikt een antigeen dat stimuleert de AUTO-T-cellen. Het antigeen kan dezelfde tumor antigen te worden gericht door de T-cellen, of een willekeurige molecuul dat de onderzoekers geselecteerd.

De vaccins dramatisch versterkt AUTO-T-cel populaties in muizen, ontdekten de onderzoekers. Muizen gegeven ongeveer 50.000 AUTO-T-cellen sans vaccin bleek bijna geen AUTO-T-cellen in de bloedbaan. Maar de AUTO-T-cellen bestaat uit maximaal 65% van de dieren totaal T-cel populatie in dieren die kreeg het vaccin.

GERELATEERD: AACR: Na bloed kanker successen, AUTO-T behandelingen zie inroads voor solide kanker

De tweeledige geëlimineerd dergelijke tumoren zoals multiform, borstkanker en melanoom in 60% van de muizen, terwijl de solo AUTO-T behandelingen leverde geen effect op die tumoren, het team gemeld.

De dieren die bereikt tumor goedkeuring waren opnieuw uitgedaagd met tumorcellen. Tumor cellen die identiek is aan de oorspronkelijke verdwenen. Naast de onderzoekers geïnjecteerd iets anders tumor cellen, die deed het niet express de antigeen oorspronkelijk bedoeld door de AUTO-T-cellen, en die tumor cellen werden geëlimineerd, als goed.

“Dat is een ander boeiend aspect van deze strategie,” Irvine zei. “Je moet T-cellen in de aanval veel verschillende antigenen om te slagen, want als je een AUTO-T-cel ziet slechts één antigeen, dan wordt de tumor alleen om te muteren dat een antigeen om te ontsnappen aan het immuunsysteem de aanval. Als de therapie induceert nieuwe T-cel-priming, dit soort van escape-mechanisme wordt het veel moeilijker.”

GERELATEERD: Elicio Therapeutics wil stiekem kanker vaccins in de lymfeklieren, met $30M te starten

Enthousiasme is een wervelende rond het idee van het gebruik van krachtige AUTO-T-cellen voor de behandeling van solide tumoren. Wetenschappers van La Jolla Institute for Immunology vinden dat verwijderen van een familie van eiwitten genaamd Nr4a transcriptie factoren kunnen verjongen AUTO-T-cellen die geteeld uitgeput in de tumor micro-omgeving. Een ander team van wetenschappers van het MIT en het Boston Children ‘s Hospital onlangs zocht inspiratie van alpaca’ s en een ingebouwde AUTO-T-cellen die kunnen herkennen bepaalde eiwitten die bescherming van tumoren.

Het MIT team heeft de technologie in licentie te Elicio Therapeutics, die verhoogd $30 miljoen te helpen bij de financiering van de eerste studies in de eerste helft van 2020. “Er is echt geen drempel om dit te doen bij patiënten vrij snel, want als we een AUTO-T-cel en een willekeurige peptide ligand, dan hoeven we niets te veranderen aan de AUTO-T-cellen,” Irvine zei in de verklaring. “Ik ben hoopvol dat de een of andere manier kan dit getest bij patiënten in de komende een tot twee jaar.”