Parexel stänger San Diego kontor, axlarna 3 och erbjuder andras arbete-från-home roller

0
17

Parexel stänga ner en San Diego office tillbaka i April, och tre anställda var nu samtidigt som 37 andra erbjöds arbete från hemmet jobb.

Detta hände eftersom det inte fanns tillräckligt med användning av utrymme. Bolaget förklarade att FierceCRO: “I April 2019, Parexel stängt vår fysiska kontor i San Diego som bygger på en granskning som visade låga anställdas utnyttjande av tillgängligt utrymme under en längre tid.

“Parexel, förutsatt att vår 37-lokala office-baserade anställda flexibelt arbete-från-home arrangemang för att upprätthålla vår lokala närvaro samtidigt som de anpassar våra arbetsmetoder mer noga med hur våra anställda arbetar i dag. Ett litet antal roller, speciellt våra lokala Anläggningar och IT-stöd, elimineras baserat på kontoret stängning.”

Stängningen gjordes först i ett senare VARNA meddelande från Kalifornien.

RELATERAT: Parexel nabs hög profil tidigare FDA personal, en skärpning av regleringen av erbjudanden

Detta kommer efter karl biopharma tjänster företaget och rival Charles River Laboratories gjort ett liknande beslut, skärning 24 medarbetare från San Diego plats tidigare i år. Detta kom också ut med en varning varsel, med nedskärningar bekräftat att FierceCRO tillbaka i April, och personal flyttades till en annan plats.