D&D tassen $137M te financieren midphase van de ziekte van Alzheimer, de ziekte van Parkinson proeven

0
26

D&D Pharmatech heeft verhoogd $137.1 miljoen aan vooraf behandelingen voor neurodegeneratieve ziekten en fibrose. De serie B in staat zal stellen een D&D filiaal te voeren fase 2 studies in de ziekte van Alzheimer en de ziekte van Parkinson en het instellen van een ander bedrijf om een behandeling voor een chronische pancreatitis en niet-alcoholische steatohepatitis (NASH) in de menselijke testen.

Werken van sites in zuid-Korea en de VS, D&D dient als de moedermaatschappij van de drie spin-outs van de Johns Hopkins School of Medicine. De hoogste profiel van de drie dochterondernemingen is Neuraly, die verhoogd van $36 miljoen serie A ronde van vorig jaar te lang is-handelen glucagon-like peptide-1 receptor agonist NLY01 in de kliniek. D&D ‘ s van andere startups, Precisie Moleculaire en Theraly Fibrosis, zijn de ontwikkeling van neuroinflammatie imaging agenten en een behandeling voor fibrotische aandoeningen.

Alle filialen zullen profiteren van de $137.1 miljoen opgehaald door D&D. Neuraly zal haar deel van het geld aan te nemen NLY01 in fase 2. Proeven bij de ziekte van Parkinson en de ziekte van Alzheimer het gevolg zijn van start in 2019 en 2020, respectievelijk. De hoop is dat NYL01 zal de behandeling van de ziekten door het remmen van microglial activering en het effect op neuroinflammatie.

D&D denkt dat het werk op Moleculaire Precisie zou kunnen helpen Neuraly. Precisie Moleculair is de ontwikkeling van PET imaging stoffen ontworpen om detectie in te schakelen van neuroinflammatie bij patiënten met de ziekte van Alzheimer en Parkinson, zelfs als de ziekten zijn in de vroege stadia of nog asymptomatische. De serie B geld uit te rusten Moleculaire Precisie uitvoeren van fase 1 en 2 onderzoek van neuroinflammatie imaging agenten.

Het andere deel van de financiering rond zal ondersteuning Theraly de lead kandidaat TLY012, een lang werkende recombinante vorm van het menselijke eiwit TRAIL. Theraly heeft het ontwerp van het actief, om selectief doelgroep myofibroblasts, cellen gedacht te worden aan de wortel van fibrose, en daarmee de resultaten te verbeteren, in een scala van ziekten. De biotech is ingesteld om dat idee om de test volgend jaar, wanneer het begint fase 1/2 studies bij chronische pancreatitis en NASH.

Ter ondersteuning van de stal van startups, D&D tikte een mix van AMERIKAANSE en koreaanse investeerders voor geld. Octaaf Life Sciences, een AMERIKAANSE investeerder, geleid de ronde van het met de steun van zuid-Korea Smilegate Investering. Organisaties die hebben deelgenomen aan D&D ‘ s $16,6 miljoen serie A ronde van vorig jaar ook in geld.