Y-mAbs hellingen omhoog hoofd tellen in het post-IPO-het inhuren van de spree

0
24

Y-mAbs Therapeutics heeft zich snel uitgebreid haar hoofd rekenen met 65%. De post-IPO-het inhuren van de spree komt als de Y-mAbs hoofden in de richting van de FDA neerlegging van twee kanker medicijnen later dit jaar.

Denemarken Y-mAbs ging het publiek vorig jaar met 29 fulltime medewerkers in dienst. Vandaag, gevoed door de $96 miljoen (€86 miljoen) heeft in de IPO -, Y-mAbs is bijna 50, wat betekent dat het is gegroeid door 65% in minder dan een jaar.

De groei komt als de Y-mAbs wedstrijden om twee activa aan de FDA. Y-mAbs hoopt te beginnen met een rollende indienen voor goedkeuring van de FDA van anti-GD2 3F8 monoklonaal antilichaam naxitamab in recidiverende/refractaire hoog-risico-neuroblastoom in November. Een aanvraag voor goedkeuring van radioimmunotherapy omburtamab in het centrale zenuwstelsel/leptomeningeal metastase is te wijten aan de gang te krijgen de volgende maand.

Y-mAbs bevestigd zijn engagement om te beginnen met rollend inzendingen voor beide drugs aan het eind van het jaar over zijn tweede kwartaal conference call. De betrokkenheid vloeit voort uit het feit dat Y-mAbs was klaar met het inschrijven van patiënten in de 18-onderwerp centraal omburtamab trial door het einde van juni. De centrale naxitamab proef had ingeschreven voor meer dan 80% van de doelgroep als van dezelfde grenswaarde, om het vóór het telefoonnummer van onderwerpen Y-mAbs plannen om in het BLA.

Activiteiten ter ondersteuning van de twee programma ‘ s toegevoegd over de kosten in het kwartaal. Y-mAbs geplaatst $1.4 miljoen in het werknemer-gerelateerde kosten en een $2.1 miljoen stijging in de R&D-uitgaven, vooral omdat van een sprong in de uitgaven op de vervaardiging van naxitamab en omburtamab.

Volgende uitgaven, Y-mAbs eindigde het kwartaal met $120 miljoen in geldmiddelen en kasequivalenten. Praten met de beleggers in het tweede kwartaal resultaten conference call, Y-mAbs voorzitter Thomas Gad zei dat het bedrijf “zeer tevreden” met haar financiële positie, mede omdat het staat voor het beveiligen van waardevolle priority review vouchers als naxitamab en omburtamab zijn goedgekeurd.

Bedrijven meestal verkopen of gebruiken die vouchers na ontvangst van de FDA. Maar Y-mAbs is gekeken of het kan geld te verdienen voordat ze dan, bijvoorbeeld door middel van een overeenkomst met een pensioenfonds.

“Wij zijn zeker het overwegen van de mogelijkheid om als een mogelijkheid om niet-verwaterde geld,” Y-mAbs CEO Claus Moller zei.