Bayer former drug discovery pakt med Japan Riken Innovasjon

0
38

Bayer har inngått en drug discovery samarbeid (PDF) med Riken Innovasjon. Avtalen vil gi Bayer sjansen til å utforske stoffet mål basert på forskning ved en ledende Japansk vitenskapelige forskningsinstitutt.

Riken Innovasjon er et heleid datterselskap av det Japanske forskningsinstituttet som det tar sitt navn. Instituttet, som kalles Riken, sysselsetter mer enn 3000 forskere og har et årlig budsjett på nær til $900 millioner kroner. Riken Innovasjon, som begynte som opererer i forrige måned, vil arbeid for å få fordelene av den overordnede organisasjonen sin forskning for publikum ved å samarbeide med industrien.

Bayer er det første selskapet til offentlig registrer deg for å jobbe med Riken Innovasjon. Partnerne planlegger å bruke Riken forskning som grunnlag for felles utforsking av potensielle legemiddel mål og vurderinger av sykdomsmekanismer. Et veikart er på plass for stoffet mål som viser lover.

“I tilfeller der en bane for romanen bedøve målet er identifisert for bestemte partnerskap muligheter, Riken Innovasjon vil koordinere utvikling av potensielle prosjekt,” partnerne skrev i en felles uttalelse.
 
Bayer er Open Innovation Center i Osaka, Japan, vil føre tilsyn med prosjektet, og gir drug discovery evner til å komplettere sin nye partner grunnleggende forskning. Samarbeidet åpner opp en annen front i Bayer innsats for å koble med Japansk fou-organisasjoner. Bayer allerede kjører en av sine CoLaborator oppstart samarbeid sentre ut av den Japanske byen Kobe.

Den Japanske fasiliteter er en del av et globalt nettverk av nettsteder Bayer håper vil inngå i et samarbeid for å øke den interne fou-gruppen, som er tilpasning til en restrukturering som axed 900 av 8000 arbeidere.

For Riken, partnerskap fremmer sin innsats for å bli en mindre isolerte organisasjon. Siste år, Riken åpnet et kontor i Belgia, delvis til å gi sine forskere muligheter til å jobbe med Europeerne. Snakker til Vitenskap Virksomhet på den tiden, Riken president Hiroshi Matsumoto sa Japanske forskere er “innover ute,” og legger til at “denne tendens har til å endre.”