Bayer vormen drug discovery pact met Japan Michel Innovatie

0
31

Bayer heeft ingevoerd in een drug discovery samenwerking (PDF) met Riken Innovatie. De overeenkomst geeft Bayer de kans om te verkennen van drug targets die gebaseerd zijn op onderzoek bij een toonaangevende Japanse instituut voor wetenschappelijk onderzoek.

Riken Innovatie is een volle dochteronderneming van het Japanse instituut voor onderzoek van waaraan het zijn naam ontleent. Het instituut, genaamd Michel, telt meer dan 3.000 onderzoekers en heeft een jaarlijks budget van bijna $900 miljoen. Riken Innovatie, die operationeel werd in de laatste maand werken om de voordelen van de bovenliggende organisatie-onderzoek aan het publiek door samen te werken met de industrie.

Bayer is de eerste onderneming in het openbaar zich aanmelden om te werken met Riken Innovatie. De partners van plan bent te gebruiken Riken research als basis voor gezamenlijke verkenningen van mogelijke medicijnen en de beoordelingen van de ziekte-mechanismen. Er is een plan in de plaats voor medicijnen die veelbelovend.

“In gevallen waar een pad voor nieuwe drug target is vastgesteld voor specifieke partnerovereenkomsten, Michel Innovatie zal toezien op de vooruitgang van het project,” de partners schreef in een gezamenlijke verklaring.
 
Bayer ‘ s Open Innovation Center in Osaka, Japan, zal toezicht houden op het project, het verstrekken van drug discovery mogelijkheden om een aanvulling op de nieuwe partner van fundamenteel onderzoek. De samenwerking opent een ander front in Bayer ‘ s inspanningen om verbinding te maken met de Japanse R&D-organisaties. Bayer draait nu al een van de CoLaborator het opstarten van samenwerking centra uit de Japanse stad Kobe.

De Japanse faciliteiten zijn onderdeel van een wereldwijd netwerk van sites Bayer hoopt te vormen samenwerkingsverbanden te stimuleren de interne R&D-fractie, die is aan te passen aan een herstructurering, die axed 900 van de 8.000 werknemers.

Voor Michel, de samenwerking bevordert de inspanningen om een minder insulaire organisatie. Vorig jaar, Riken een kantoor geopend in België, in deel geven de onderzoekers de mogelijkheden om te werken met Europeanen. Praten Science Business op het moment, Michel president Hiroshi Matsumoto zeiden Japanse wetenschappers “naar binnen te kijken,” toevoegend dat “dit de neiging heeft om te veranderen.”