Aslan varlitinib hoopt verdwijnen na de recente mislukking van de

0
443

De kronieken van Aslan, Farmaceutische producten blijven lezen als een tragedie als de in Singapore gevestigde kanker biotech is geraakt met een ander niet voor haar belangrijke pijpleiding hoop.

Deze keer rond, varlitinib, een mondelinge kleine-molecule pan-HAAR-remmer, niet meer door de cruciale test in de tweede lijn galwegen kanker (BTC) patiënten.

In een top-line blik op de gegevens, Aslan vertelt: “Varlitinib niet voldaan aan de primaire eindpunten van de progressie-vrije overleving (PFS) en de totale responspercentage (ORR), zoals beoordeeld door ICR volgens RECIST.”

De dubbel-blinde, gerandomiseerde, twee-arm van de studie ingeschreven 127 patiënten die gefaald had in de eerste lijn therapie van 56 vestigingen over de hele wereld.

De mediane PFS was 2.83 maanden voor de varlitinib in combinatie met chemo-agent Xeloda (capecitabine) arm van het onderzoek ten opzichte van een mediane PFS van 2.79 in de controle-arm. ORR was 9,4% in de varlitinib arm versus 4,8% in de controle arm.

En u kunt al horen de collectieve zucht van Bio-Twitter, maar Aslan heeft een aantal gegevens baggeren en vond een subgroep “, dat verscheen naar toon verbeterde effectiviteit.”

Zij voegde daaraan toe: “Deze bevinding werd ondersteund door een retrospectieve review van de JADETREE studie die getest varlitinib in combinatie met capecitabine in de tweede lijn BTC patiënten in China.”

Meer onderzoek is “de gang,” maar het lijkt erop dat de focus verschuift naar de andere pijplijn activa.

Carl Firth, D. Ph., CEO van Aslan, zei: “De resultaten uit het onderzoek zijn teleurstellend. Zij zal echter de wetenschappelijke gemeenschap met belangrijke inzichten in een agressieve en onder de onderzochte ziekte die presenteert een groeiende last van de zorg in de hele wereld, zoals de prevalentie stijgt.

“Ik zou graag willen betuigen onze dank aan de patiënten, onderzoekers en personeel die hebben deelgenomen aan het onderzoek en de ASLAN team voor hun inzet voor de ontwikkeling van varlitinib. Aslan blijft gericht op de veelbelovende moleculen in haar portefeuille, waaronder het lopende onderzoek bij atopische dermatitis van ASLAN004, onze IL-13-receptor antistoffen die blokken signalering door middel van IL-4 en IL-13. We kijken uit naar de interim-uitlezing in het begin van 2020.”

Dit komt na de andere flop voor de drug terug in januari, toen varlitinib mislukt om de resultaten te verbeteren in een fase 2 studie van patiënten met uitgezaaide maagkanker. Het nieuws reed een double-digit daling van Aslan, de koers en de weggevaagd één van de vooruitzichten geholpen slap aan een afgeslankte $42 miljoen Nasdaq BEURSGANG vorig jaar.

Een paar weken na dit, Aslan geplaatst plannen om te snijden zijn hoofd rekenen met 30%, met de ontslagen halvering van de operationele kosten.

Aandelen in de vennootschap werden een daling van 18% op de Nasdaq premarket maandag ochtend.