Merck slash meer dan 100 R&D-opdrachten van de franse site

0
389

Terwijl Merck aangekondigd was het doorbrengen van een paar honderd miljoen op een vroeg stadium van een biotech deze ochtend, we zien ook meldt dat het bekisten van een R&D-site in Riom in het hart van Frankrijk.

De AMERIKAANSE Big Pharma is het afsluiten van het onderzoek en de productie-site, die heeft gezien het gebruik ervan verminderen in de loop van de jaren. Het heeft een focus op antibiotica, anti-inflammatoire en vaccin werk.

“Het aantal toxicologische studies toevertrouwd aan het onderzoekscentrum is aanzienlijk gedaald in de afgelopen jaren”, volgens een rapport van de franse krant La Montagne en later bevestigd FierceBiotech, “waarvan het volume niet langer maakt het mogelijk om te zorgen voor een optimaal gebruik van de capaciteit.”

Het onderzoekscentrum heeft momenteel 106 medewerkers die zullen worden laten gaan, met nog 100 te gaan van de productie van zijde.