Biogen bullish på prospekter av Alzheimers narkotika aducanumab

0
191

Biogen Al Sandrock har gitt en bullish vurdering av Alzheimers sykdom bedøve aducanumab. Leder av R&D på Biogen mener stoffet virker, til tross for det sviktende en foreløpig analyse i fase 3.

Aducanumab så ut til å være døde i Mars, da Biogen stoppet fase 3-utvikling i respons til en mislykket nytteløse analyse. Imidlertid, Biogen levert en overraskelse siste måned, avslører planer for filen for FDA-godkjenning på styrken av en vurdering av det gjeldende viser meningsløsheten analyse var feil. Biogen var entydige i sin vurdering av feilen i det nytteløse analyse.

Sandrock gitt uttrykk for et tilsvarende trygg, tydelig syn på Stat-Toppmøtet.

“Jeg tror stoffet virker. Jeg tror ikke feltet noensinne har sett data som dette,” Sandrock sa. “Jeg er veldig begeistret over utsiktene til å få stoffet godkjent.”

Sandrock tillit reflekterer de positive aspektene av datasettet, slik som statistisk signifikant forbedring på en klinisk demens skala sett på pasienter i en fase 3 som fikk høy dose av aducanumab. Forbedringen er et sjeldent eksempel på en oppmuntrende effekt signal i en fase 3 Alzheimers rettssaken, et felt preget av en lang historie med regelrett feil.

Det potensielle problemet for Biogen er at andre aspekter av data maling aducanumab i en mye mindre gunstig lys. I andre fase 3, placebo numerisk bedre enn høy dose av aducanumab på en klinisk demens skala og en test av kognitiv funksjon.

Biogen har en forklaring på avvik mellom data som er generert i to studier, som peker til effekten av protokollen endringer for å argumentere for de positive resultatene reflektere den sanne effekten av aducanumab. Der FDA kommer ned på grunnlag av at forklaringen vil gå noen måte å forme om Biogen bud for å gjenopplive aducanumab lønner seg.