La Jolla stopper avgjørende rettssaken, deler selskap med KONSERNSJEF

0
233

La Jolla Farmasøytisk har stoppet en sentral prøveversjon av LJPC-401 etter en foreløpig gjennomgang. Selskapet offentliggjort tilbakeslag på samme dag, er det åpenbart sin CEO og president George Tidmarsh har venstre “til å forfølge andre interesser.”

LJPC-401, en syntetisk form av menneskelig jernbalanse regulator hepcidin, flyttet inn i en sentral studie i transfusjon avhengige av beta-talassemi pasienter med hjerteinfarkt strykejern overbelastning nesten to år siden. Etter at halvparten av målrettede 100 fag, La Jolla utført en foreløpig analyse som finnes pasienter på LJPC-401 gjorde ikke noe bedre enn sine jevnaldrende på placebo mot primær-og-tasten for sekundære endepunkter.

Det å finne led-La Jolla til å stoppe den avgjørende prøve, drap av nær-begrepet håp om å bringe stoffet til markedet i beta-talassemi befolkningen. La Jolla er ennå til å dumpe stoffet helt, selv om det er revurdering om å fortsette utviklingen.

Som svar reflekterer tilgjengeligheten av mer oppmuntrende data fra en fase 2-studie hos pasienter med arvelig hemochromatosis. Rettssaken møtte dens primære endepunktet av endring i transferrin metning, som øker i takt med kroppens jern butikker, og også hit-tasten for sekundære endepunkter, ledende La Jolla til å prege resultatene fra hele den mislykkede og vellykkede studier som “blandet.”

La Jolla er nå vurdere om den blandede resultater rettferdiggjøre ytterligere investeringer i LJPC-401. Det endelige ansvaret for at avgjørelsen vil falle på en ny leder. Tidmarsh, som tilbrakte nesten åtte år i La Jolla, har forlatt selskapet. La Jolla offentliggjort den umiddelbare avgang av sin CEO og president på den samme dag er det felles nyheter av blandede data på LJPC-401.

Aksjer i La Jolla falt mer enn 50% etter one-two punch levert av utsagnene.

La Jolla styremedlemmer Kevin Tang og Craig Johnson vil føre tilsyn med selskapets ledelse team inntil ny administrerende DIREKTØR er funnet. Som DIREKTØR vil arve et selskap fokusert på økende salg av Giapreza, en vasokonstriktor, som brakte i usd 15,8 millioner i løpet av de første ni månedene av året, og vinne FDA-godkjenning for malaria bedøve LJPC-0118.