Teva former akademiske R&D pacts til ytterligere biopharma strategi

0
226

Teva Pharmaceutical har inngått et par av forskning samarbeid med Israelske institusjoner. Den Israelske pharma vil støtte arbeidet med anti-kreft antistoffer ved Weizmann Institute of Science, mens samarbeid med Tel Aviv Universitet på onkologi og hjernen studier.

Yeda Forskning og Utvikling Selskap, den kommersielle delen av Weizmann Institute, forhandlet anti-kreft antistoff tilbyr med Teva, sikre en pakke med økonomisk støtte og samarbeid inngang. Ledet av Rony Dahan, en gruppe ved Weizmann Institute vil arbeide med Teva på anvendelse av beregningsorientert biologi og encellede analyse til kreftforskning.

Teva offentliggjort samarbeidet på den samme dag er det delte detaljene i avtalen har inngått med Tel Aviv Universitet. Dette samarbeidet vil se Teva og sin akademiske partner bruke modeller for å teste effekten av immunotherapies og arbeide for å bedre forstå nevrologiske lidelser.

Avtalene med Weizmann Institute og Tel Aviv University er en del av et trinn opp i Teva collaborative aktiviteter. Under ledelse av Kåre Schultz, Teva planer om å gå inn i en “lang kjede” av partnerskap med faglige organisasjoner i Israel i løpet av de kommende månedene, noe som gjenspeiler en tro på at å utnytte tilkoblinger i sitt hjemland vil øke biopharma virksomhet.

“Beslutningen om å forbedre samarbeidet med Israelsk akademia er på grunn av den enestående kunnskap og innovasjon som karakteriserer disse institusjoner og dets forskere, som er blant de mest talentfulle over hele verden,” Hafrun Fridriksdottir, Teva er konserndirektør for global R&D, sa i en uttalelse.

Teva grunnlaget for forventet bølge av samarbeid ved å se på 400 laboratorier på Israelske akademiske sentre i løpet av det siste året. At arbeidet har nå manifestert i strategisk samarbeid som for eksempel partnerskap med Weizmann Institute og Tel Aviv University.

Tidlig stadium natur samarbeid betyr at utbetalingen for Teva er sannsynlig at noen vei ned linjen. Schultz ser biopharmaceuticals som en viktig del av Teva er fremtiden, noe som fører ham til å ha tilsyn med etableringen av en portefølje på ca 25 prosjekter i området. Teva er å investere i et tidlig stadium i forskning som en del av biopharma strategi.