SEK kostnader ex-MiMedx execs med defrauding investorer

0
457

U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) har ladet tre tidligere MiMedx ledere med defrauding investorer. Ex-DIREKTØR Petter Petit og hans tidligere kolleger står anklaget for å skrive inn i ukjent side avtaler med distributører som villedet investorer om vekst i omsetning.

Ifølge (PDF) til SEK, MiMedx overdrevet salgsvekst fra 2013 til 2017 med “misstating millioner av dollar i inntekter i sine årsregnskap.” SEC anklage hviler på troen på at Petit og tidligere Chief Operating Officer William Taylor, med kunnskap om ex-Chief Financial Officer Michael Senken, hadde en hemmelig avtale som gjorde sin største distributør å bare betale MiMedx når den videreselges produktene.

MiMedx senere inngått avtaler med fire flere distributører. SECS krav fortielse av disse ordningene førte MiMedx til feil gjenkjenne inntekter beløper seg til opp til 14% av den rapporterte salg hvert kvartal.

I februar 2018, MiMedx begynte “en intern granskning av nåværende og tidligere periode saker knyttet til påstander om visse salg og distribusjon praksis.” Innkallingen til å avsløre undersøkelsen var den første av en rekke utsagn i 2018 at SEK beregner tørkes ut mer enn $1 milliard i aksjonærverdier og førte til avganger Petit, Taylor og Senken.

Petit utstedt en uttalelse som svar på klagen arkivert mot ham, og anklager den U.S .. Advokat Kontor for “betydelig over-nå” og forsvare sin rekord som administrerende DIREKTØR i MiMedx.

“Den primære problemene ut til å være relatert til virksomheten i forhandlinger med noen distributører i midten av 2015. Imidlertid, denne kommunikasjonen har nå blitt vridd til påståtte “side-tilbud”, som er ikke nøyaktige. Under min ledelse, selskapet samlet nesten alle de ca $1 milliarder kroner i bokført inntekter. Våre kundefordringer aldersfordeling holdt seg innenfor industri-standarder, og vi har også tilstrekkelig reservert for salg avkastning og tap på fordringer,” Petit sa.

Som Petit ser det, er at etterforskningen av ham stammet fra “falske beskyldninger fra short-selgere” og ble ledet av en “uerfaren Styret laget self-serving beslutninger med dårlig business dom.”

SEC offentliggjort klagen mot Petit og hans tidligere kolleger sammen med nyheten om at MiMedx har avtalt å betale en $1.5 millioner straff for å bosette seg uten å innrømme eller benekte anklagene mot det. MiMedx stol Kathleen Behrens kalt oppgjør “et skritt mot Selskapets engasjement for å løse tidligere problemer og gå videre uten distraksjon” i en uttalelse.