HLB forsvarer seg i raden over “Best av ESMO 2019′ krav

0
505

Koreansk biotech HLB har forsvart seg mot påstander om at det fremstilte den anerkjennelsen den mottatt på den Europeiske Forening for Medisinsk Onkologi (ESMO) årlige kongressen. Tvisten dreier seg om HLB krav som sin fase 3 studie ble valgt som “Beste av ESMO 2019,” en hyllest kreft konferanse sier ikke eksisterer.

På Okt. 2, HLB utstedt en erklæring om at ESMO “valgt Rivoceranib’ s ANGEL Studien som ” Det Beste av ESMO 2019.'” Men en talsmann for ESMO, svare på spørsmål fra Bloomberg, sa rettssaken var bare inkludert i en liste av høydepunktene på grunnlag av det som genereres “interessante resultater.” Det var ingen “Beste av ESMO 2019” – prisen.

“ENGELEN rettssaken ble ikke kjent med noen offisiell pris under ESMO Kongressen,” talsmann sa. “Vi beklager eventuelle ulemper forårsaket av en feiltolkning av fakta”.

HLB forsvarte seg selv. I en melding sendt til Bloomberg, HLB sa: “det er sant at våre fase III klinisk studie for Rivoceranib ble valgt som den Beste av ESMO,” og legger til at det aldri har brukt ordet ” – prisen.” HLB også publisert en pressemelding hevder det nøyaktig skildret situasjonen i sin Okt. 2 uttalelse.

Tvisten er gitt betydningen av bevegelser i HLB er aksjekursen i perioden etter det gjorde den “Beste av ESMO 2019” krav.

HLB endte Okt. 1, dagen før det utstedt den “Beste av ESMO 2019” – erklæring, med en aksjekurs på ₩69,000 ($58.60). Av Okt. 7, aksjen hadde steget 58% til ₩108,900. Over perioden av 58% lager øke, den “Beste av ESMO 2019” uttalelse var en av to merknader utstedt av HLB. Den andre fortalte om ansettelse av en daglig leder på sitt bio virksomhet.

Den oppadgående trenden fortsatte i løpet av de neste ukene, ledende lager til toppen ut på ₩185,000 før slutten av oktober. Aksjen kan ha steget enda høyere, men myndighetene stanset handel på grunn av den bratte økningen.

HLB nærmer seg hendelser som kan sende sine aksjer opp eller ned kraftig. Selskapet arbeider med et Nytt Legemiddel Program for rivoceranib at det tar sikte på å ha klar i første halvdel av neste år. Hvis HLB treffer blinken, det kunne vinne godkjenning i USA innen utgangen av 2020.

Mens den regulatoriske prosessen er langt mer viktig enn ESMO tvist, som hadde minimal effekt på HLB lager, pris, liten skandale over ikke-prisen er fortsatt en negativ overskrift for den koreanske bioteknologisk industri. Kolon Life Science og Sillajen har blitt rammet av store, verdi-knusende nederlag i år, mens Helixmith led ignominy en potensiell store mix-up i en fase 3 studie.