Cyrus, de Brede lag opp til å gjøre i vivo CRISPR bruk tryggere

0
472

Cyrus Bioteknologi har slått seg sammen med Broad Institute å optimalisere CRISPR for bruk i mennesker. Zhang Feng, som hadde en finger med i utviklingen CRISPR, vil fungere som den Brede s principal investigator for samarbeid.

Ett problem med å bruke CRISPR-Cas9 til å utføre in vivo genom redigering stammer fra risikoen for at kroppen skal montere en immunrespons mot systemet. Disse bekymringene har vokst som forskere har vist at mange har antistoffer mot Cas9, noe som gjenspeiler det faktum at homologs av protein som brukes i genom-redigering-systemer er avledet fra bakterier som vanligvis infisere mennesker.

Cyrus, som viser Johnson & Johnson blant sine kunder, tenker dens teknologi kan redusere risikoen for en immunreaksjon. At tillit reflekterer Cyrus’ opplevelse av å bruke programvare for å identifisere og løse epitopes i protein therapeutics som forårsaker immunogenicity.

“Vi har validert våre computational deimmunization plattform i en rekke systemer, og nå forsøke å bruke den der det kan gjøre en stor innvirkning. Gitt den omfattende terapeutiske mulighetene for CRISPR systemer, og de ledende posisjon Broad Institute og Dr. Zhang hold, er vi svært glade for å arbeide i partnerskap med dem å gjøre disse molekylene mer mottagelig for bruk i mennesker med maksimal effekt og minimalt med bivirkninger,” Cyrus administrerende DIREKTØR Dr. Lucas Nivón sa i en uttalelse.

Samarbeid med Bred vil tillate Cyrus å kombinere sin opplevelse av deimmunization med kompetansen til forskere som bidro til å sette CRISPR på kartet. Zhang, den Brede s ledelsen i prosjektet, var i forkant av arbeidet med å optimalisere Cas9 for bruk i humane celler.

Partnerne planlegger å publisere sin forskning, og gjøre fruktene av deres samarbeid er tilgjengelige for ideelle og akademisk forskning for fellesskapet for gratis.