Fra Covance KONSERNSJEF til kortvarig LabCorp diagnostikk føre, Ratliff lander på AMRI

0
619

John Ratliff posisjon har endret tre ganger denne høsten, men nå, i likhet med den fallende løv, han ser ut til å ha avgjort.

Tidligere sjef i store CRO Covance (nå eid av LabCorp), Ratliff ble annonsert tilbake i oktober blant en flåte av endringer som han ville forlate sin tidligere innlegg og beveger seg opp til å føre LabCorp Diagnostikk.

Men det nye rolle varte i tre hele dager da, på mystisk vis, LabCorp annonsert Ratliff er umiddelbar avreise, med ingen forklaring, bortsett fra én linje om å ta opp en ny mulighet.

Nå, vi vet hva det er: Han kommer tilbake til kontrakt forskning, tar opp daglig jobb på CRO og CDMO Albany Molecular Research (AMRI). Han tar over fra Michael Mulhern, som beveger seg ovenpå for å lede styret.

Bli den var så kort, AMRI gjør ingen omtale av Ratliff er ultra-kort rolle som diagnostisering føre for LabCorp. Ikke overraskende, men heller ikke han: “jeg gleder meg til å bli med AMRI og ser frem til å samarbeide med en svært talentfull gruppe av fagfolk,” sa Ratliff i en kort uttalelse.

RELATERT: Kirchgraber forfremmet til Covance tidligere administrerende DIREKTØR som tar styringen i LabCorp Diagnostikk

“Sammen skal vi styrke AMRI sin posisjon som markedsleder og strategisk partner for farmasøytisk og bioteknologisk selskaper over hele verden. Michael og hans team har oppnådd en god del, og jeg ser frem til å lede AMRI gjennom sin neste fase av vekst.”